Życzenia Wielkanocne

Powiadom znajomego Mapa serwisu

Pytania i odpowiedzi Nr 1 do przetargu na na zakup z dostawą do siedziby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej, według podziału na pakiety (zadania) oznaczonych od nr 1 do nr 11. Znak sprawy: PZAZ.II.3431-19/2008.

2008-12-10 10:44:33
Łęczna, dnia 2008.12.10
.

Pytania i odpowiedzi Nr 1

Dotyczy: przetargu nieograniczonego na zakup z dostawą do siedziby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej, według podziału na pakiety (zadania) oznaczonych od nr 1 do nr 11. Znak sprawy: PZAZ.II.3431-19/2008.

Kierownik Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Łęcznej uprzejmie informuje,
że w przedmiotowym postępowaniu o zamówienie publiczne wpłynęły niżej przedstawione zapytania dotyczące pakietu (zadania) Nr 1:


PYTANIA DO SIWZ

W związku z ogłoszonym przez Państwo przetargiem nieograniczonym na: „Zakup art. spożywczych
i chemicznych dla PZAZ Łęczna”, prosimy o odpowiedź na następujące pytania:

1. Prosimy o uściślenie charakterystyki produktu : Zaprawa syrop do napoi malina, pomarańcza, wiśnia, truskawka 670g- czy Zamawiający miał na myśli produkt oparty na naturalnych sokach owocowych czy też dowolny syrop do rozcieńczania ?
2. Prosimy o uściślenie charakterystyki produktu :Susz owocowy 250g- czy Zamawiający ma na myśli susz używany do przyrządzania jednej z potraw wigilijnych czy też inny produkt ? - Prosimy o podanie składu .
3. Prosimy o uściślenie charakterystyki produktu :Moskaliki marynowane 2,5 kg - prosimy o podanie głównego składnika używanego do produkcji tego artykułu.
4. Prosimy o uściślenie charakterystyki produktu :Herbata typu „ Lipton” puszka – czy chodzi o limitowaną serię herbaty expressowej pakowanej po 100szt w metalowej puszce ?
5. Prosimy o podanie jaką jednostkę mają przyjąć Wykonawcy przy wycenianiu w zadaniu 1 następujących pozycji: 21-23, 106,131 pojedynczą sztukę czy też podane w specyfikacji opakowanie ?
6. Prosimy o podanie gramatur produktów w zadaniu 1 pozycje : 108, 118, 124, 126, 127, 132 jakie ma przyjąć Wykonawca do wyceny.

W odpowiedzi informujemy:
Pyt.1) poz. 93 zaprawa syrop do napoi malina, pomarańcza, wiśnia, truskawka 670g , syrop do rozcieńczania bez konserwantów,
Pyt. 2) poz. 123 susz owocowy 250g- jest to mieszanka owoców suszonych, używana jest do przyrządzania potraw, skład: jabłko, śliwka, gruszka.
Pyt.3) poz. 134 moskaliki marynowane 2,5 kg – głównym składnikiem używanym do produkcji tego artykułu jest śledź,
Pyt.4) poz.122 herbata typu „ Lipton” puszka 330 ml (napój)
Pyt.5) poz. 21-23, 106,131 przy wycenie Wykonawca ma przyjąć opakowanie,
Pyt. 6) poz. 108 wafle tortowe 160g,
poz. 118 czekolada do picia w saszetkach 50g,
poz. 124 barwniki do ciast 0,05 kg
poz. 126 sos pieczeniowy grzybowy, torebka 38g
poz. 127 sos pieczeniowy ciemny, torebka 38g
poz. 132 szczaw konserwowy 300g

Kierownik PZAZ
mgr Małgorzata Paprota

Darmowy Program PIT dostarcza firma PITax.pl Łatwe podatki w ramach projektu „Wspieraj lokalnie” prowadzonego przez Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych

Geoportal
Oferty edukacyjne
Projekty
Serwis turystyczny
Wirtualne powiaty

Copyright © 2023 Powiat Łęczyński
Portal współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach wdrażania Programu Sąsiedztwa Polska - Białoruś - Ukraina INTERREG IIIA/Tacis CBC 2004 - 2006 na podstawie umowy ze Stowarzyszeniem Samorządów Euroregionu Bug.

projektowanie stron warszawaprojektowanie stron warszawa